Workshops

Seizoen aanbieding 2019, Irebér Stones & Silver in combinatie met Restaurant De Beuze, Havenplein 7.

Totaal verzorgde middag, Workshop met aansluitend eten bij Restaurant De Beuze gelegen op loopafstand van Irebér Stones en Silver. Met uitzondering van de maandag is dit arrangement te boeken voor alle dagen van de week.

Workshop waarbij een ruwe steen wordt omgevormd tot een prachtig gepolijste steen die eventueel kan dienen als sieraad.

Zeeuws drie gangen menu met een glas wijn of fris met ter afsluiting een kopje koffie of thee.

Totaalprijs € 64,00 Minimaal twee, maximaal vier personen. Ideaal voor een heerlijke dag in de monumentenstad Zierikzee.

 

Een prachtig gepolijste (edel)steen of mineraal is een lust voor het oog. Nog mooier is het om het proces van ruwe steen tot een prachtig sierstuk zelf uit te voeren. Dat kan tijdens de workshop steenslijpen van Irebér Stones & Silver.

Irebér Stones & Silver geeft regelmatig workshops voor het slijpen van edelstenen en mineralen.
Het is een leuke beleving om een ruw stuk steen, in een aantal stappen, te zien veranderen naar een mooi, glimmend sieraad wat de kleuren van de natuur naar buiten laat komen.

Na ontvangst en uitleg van de te gebruiken machines gaat men, onder begeleiding van Bert Schalker, zelf aan de slag om dit te realiseren. Stap voor stap zie je de steen vorm krijgen en na een aantal bewerkingen komt de glans en de kleur steeds meer naar boven. Uiteraard wordt er tijd vrij gemaakt voor vragen en tips om e.e.a. goed te laten verlopen.

Alle workshops worden gegeven in ons atelier gevestigd in de monumentenstad Zierikzee. Uiteraard zijn speciale wensen in overleg in te bouwen. De kosten bedragen € 35,- per persoon inclusief koffie. thee, een drankje achteraf en oefenmateriaal om mee te slijpen.

Tevens bestaat de mogelijkheid om een geslepen steen achteraf door ons te laten vatten in zilver zodat er een draagbaar sieraad ontstaat als blijvende herinnering.

Ook bestaat de mogelijkheid om een workshop als verjaardagscadeau aan te bieden. Voor deze persoon of personen kan dan een aparte middag ingepland worden, zonder andere cursisten.

 

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.